Miss Peppu -kurvittaret riisuivat – poseeraavat nyt mailat käsissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuuluksi missikilpailuksi nopeasti taannoin noussut Miss Peppu järjestetään tänä vuonna viimeisen kerran, kun Miss Peppu 2017 valitaan syksyllä Brasilian Sao Paulossa. Sen tilalle on nyt kuitenkin kehitetty uusi kilpailu, kun Ipaneman Muusa -kauneuskilpailu käynnistyy.

Parhaillaan osa viimeisen Miss Peppu -kilpailun finalisteista poseeraa vähäpukeisena tennisteemaisissa kuvissa, joissa kurvittaret nähdään tennismailat käsissään. Samalla missifinalistit valitsivat Rodger Federerin suosikkipelaajakseen.

Viimeinen Miss Peppu -voittaja valitaan 9. marraskuuta, kun kilpailun finaali järjestetään Brasilian Sao Paulossa. Parhaillaan käynnissä on yleisöäänestys, jossa 27 semifinalistista valitaan 15 muodokasta naista varsinaiseen finaaliin.

Splash
Splash
Splash