Nainen, älä piilottele raskausvatsaasi! Beyoncen stylisti ylistää vauvamasua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaatemuoti muuttuu jatkuvasti ja uusia trendivirtauksia syntyy lähes mistä tahansa. Kaiken vaatemuodin mukana myös äitiysvaatteet ovat vuosikymmenien aikana muuttuneet ja tyyli miten odottavat äidit ovat halunneet raskausaikana pukeutua.

Monina vuosikymmeninä raskausajan muodin punainen lanka on ollut vatsan peittämisessä jollakin suurella paidalla, mekolla tai esimerkiksi lappuhaalareilla. Nykyään naisen vartaloa kuitenkin juhlitaan enemmän ja kasvavaa vauvavatsaa esitellään ylpeänä.

Julkkisstylisti Marni Senofonte on stailannut muun muassa Beyoncen hänen raskausaikanaan. Senofonte kertoi Cosmopolitan-sivuston mukaan, että odottavan naisen mukavuus on aina raskausajan tyylissä tärkein asia. Tärkeää on myös se, että nainen ei häpeile vatsaansa vaan esittelee rohkeasti uusia jatkuvasti muuttuvia muotojaan asujensa avulla.

Marni Senofonten mukaan naisen kannattaa myös pitää mielessä aina se, että hän voi pukeutua juuri sellaisiin vaatteisin kuin haluaa. Raskautta ei tarvitse ajatella asua miettiessä eikä se poissulje minkäänlaista tyyliä.