Airbnb-asunnon makuuhuoneessa löytyi piilokamera

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridassa lomaillut pariskunta teki järkyttävän löydön majapaikastaan. Heidän vuokraamaansa Airbnb-asuntoon oli piilotettu vuokralaisten vakoiluun tarkoitettuja kameroita.

Derek Starnes kertoo vuokranneensa vaimonsa kanssa Longboat Keyssa sijaitsevan asunnon Airbnb-palvelun kautta. Loma sai yllättävän käänteen miehen huomattua pienen mustan reiän makuuhuoneen palohälyttimestä. Starnesin tutkittua asiaa tarkemmin hän löysi laitteen sisältä piilotetyn kameran ja mikrofonin.

Pariskunta hälytti paikalle poliisit. Viranomaiset löysivät asunnosta myös kaksi muuta palohälyttimiin piilotettua kameraa. Asunnon omistaja, 56-vuotias Wayne Natt on sittemmin pidätetty, ja häntä syytetään videon kautta tapahtuneesta tirkistelystä.

ABC-uutissivuston mukaan Natt väittää kuvanneensa kameroilla vain itse järjestämiään seksijuhlia. Miehen mukaan kaikki niihin osallistuneet tahot antoivat hänelle luvan tulla kuvatuksi.