Mikä yhdennäköisyys! Blue Ivy näyttää aivan Beyoncelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias laulajatar Beyonce sai kaksi kuukautta sitten kaksoset, kun hänen, Jay-Z:n ja Blue Ivyn perheeseen syntyi kaksosvauvat Rumi ja Sir. Perheenäiti toipui synnytyksestä ja sen tuomista muutoksista ennätysvauhtia, ja hänet nähtiinkin jo pian esittelemässä sosiaalisessa mediassa paljasta vatsaansa.

Nyt Beyoncen äiti Tina Lawson julkaisi hänen Instagram-tilillään suloisen vanhan kuvan, jossa Beyonce istuu pikkutyttönä tuolilla. Kuvassa Beyonce odottelee tyytyväisenä kun hänelle tehdään pieniä lettejä. Kuvasta käy myös hyvin ilmi se, että Beyonce näyttää täysin hänen tyttäreltään Blue Ivylta.

63-vuotias Tina Lawson ihmetteli itsekin äidin ja tyttären yhdennäköisyyttä, minkä vuoksi hän oli julkaissut suloisen kuvan nuoresta Beyoncesta. Omena ei tässä tapauksessa ole todellakaan kauas puusta pudonnut sillä Blue Ivy näyttää täysin äidiltään.

If Beyonce don't look like Blue on this photo!!! Getting her braids done by Toni❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

😁🇺🇸

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on