Hylje kerjäsi rapsutuksia sukeltajalta – suloinen video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä verkossa näkee ihania videoita tilanteista, joissa ihminen on saanut kokea hienon hetken luonnossa elävän villieläimen kanssa. Saukkojen ja hylkeiden on nähty monesti ottavan kontaktia vesistöjen äärellä oleviin ihmisiin, ja nyt eräs hylje yllätti sukeltajan haluamalla rapsutuksia.

Toinen sukeltaja on kuvannut vieressä tilannetta, jossa mies on päässyt koskettamaan hyljettä. Hylje on ollut kiinnostunut sukeltajista ja lähestynyt miestä, jolloin sukeltaja alkoi antamaan sille rapsutuksia. Yllättäin hylje alkoikin nautiskelemaan rapsutuksista ja rentoutui miehen vieressä.

YouTube-videolla nähdään miten täydellisen rennosti hylje on miehen seurassa. Hylje nauttii saamistaan rapsutuksista ja kokeilee välillä hampaillaan miehen kättä ikään kuin käskien häntä antamaan lisää rapsutuksia.