Jätetyn tyttöystävän raju kosto – miehen Mercedes-Benz uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jätetyksi tuleminen ei ole koskaan mukavaa, ja kaikki käsittelevätkin sydänsurunsa eri tavalla. 24-vuotias Kristina Kuchma päätti siirtää pahan olonsa myös entiselle poikaystävälleen sen jälkeen kun hän oli jättänyt naisen.

41-vuotias bisnesmies Guy Gentile jätti Kuchman tekstiviestillä ollessaan Bahaman saarilla lomalla. Mies oli suhteen aikana luvannut sijoittaa rahaa naisen ideoimaan yritykseen ja auttaa häntä alkuun yrityksen kanssa. Päättyneen suhteen myötä nainen menetti niin yrityshaaveensa kuin rakkaansakin, mikä oli naiselle liikaa.

Kuchma päätti kostaa miehelle ja ajaa hänen kalliin Mercedes-Benzinsä uima-altaan pohjalle. Nainen oli Metro-lehden mukaan lähettänyt miehelle viestin: ”Valehtelija! Lupasit auttaa minua yrityksen perustamisessa. Haluatko olla sijoittaja? Uusin sijoitusideasi löytyy takapihaltasi”.

Mies oli säikähtänyt saapuessaan kotiinsa, koska hän oli ajatellut naisen olevan auton etupenkillä altaan pohjassa. Kun Gentile oli huomannut, että naisella ei ole hätää vaan hän oli ajanut pelkästään auton altaaseen, mies oli helpottunut ja myöhemmin myös suuttunut.