Kate Upton jättipovensa kanssa bikinikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden Swimsuit Issue -uimapukunumeron kansikuvat paljastettiin taannoin ennakkoon. Kannessa komeili jälleen suosittu yhdysvaltalaismalli Kate Upton, joka nähtiin pari vuotta sitten usein rohkeissa kuvissa, mutta sittemmin vetäytyi niistä lähes kokonaan.

Viime viikolla Kate teki upean paluun poseeraamalla yläosattomissa ensikerran vuosiin. Katso kuvat tästä. Sittemmin hänet on kuvattu jo pariin otteeseen poseeraamassa niin ikään Aruballa Sports Illustratedin kuvauksissa. Nyt Kate nähdään kuvauksissa rannalla ruskeissa bikineissä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta julkaistaan tänä vuonna kolmella erilaisella kansikuvalla varustetut versiot. Kate Upton nähdään jokaisessa kannen versiossa erittäin vähissä pukeissa. Tämä on kolmas kerta, kun Kate Upton nähdään Sports Illustratedin Swimsuit Issuen kannessa. Tähti poseerasi kansikuvatyttönä myös vuosina 2012 ja 2013.

Splash
Splash
Splash
Splash