Khloe Kardashian ei kerro raskaudestaan ennen kihlasormusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lehtitietojen mukaan 33-vuotias Khloe Kardashian ja hänen 26-vuotias koripalloilijamiehensä Tristan Thompson saavat ensimmäisen yhteisen lapsensa alkuvuodesta 2018. Khloe ei kuitenkaan halua paljastaa raskauttaan ennen Thompsonin kosintaa.

Khloe Kardashianin lähipiiristä kerrotaan Radar Onlinelle, että julkkisperheeseen kuuluva nainen haluaa kertoa raskaudesta julkisesti vasta, kun koripalloilija Tristan Thompson on antanut hänelle kihlasormuksen. Khloe on suorastaan anellut ja vaatinut miestä kosimaan, koska ei halua olla pelkkä tyttöystävä.

Kerroimme taannoin, että Khloe Kardashian on TMZ-julkaisun mukaan useammalla kuulla raskaana. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson ovat seurustelleet vuoden ajan. Naisen tiedetään haaveilleen perheenlisäyksestä pitkään. Hän on tullut raskaaksi luonnollisin keinoin, eikä hän tiedä vielä tulevan lapsensa sukupuolta. Myös kolme hänen sisarustaan, Kim, Kourtney ja Kylie ovat saamassa perheenlisäystä samoihin aikoihin.