Pokemon-fani tunkeutui Valkoisen talon pihalle – halusi Youtube-tähdeksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

On monia tapoja yrittää tulla kuuluisaksi, mutta salaisen palvelun pidättämäksi joutuminen on tuskin sen arvoista. Nyt otsikoihin on kuitenkin noussut Youtube-julkisuuden toivossa Valkoisen talon aidan yli hypännyt mies.

Pikachu-lippikseen ja Pokemon-paitaan sekä Pikachu-pehmolelua mukanaan kantanut Curtis Combs ilmestyi Valkoisen talon pihalle tiistaina. Kuten arvata saattaa, mies pysäytettiin nopeasti ja kovakouraisesti salaisen palvelun toimesta. Miehen repusta ei löydetty räjähteitä tai muita aseita.

36-vuotias Pokemon-fani kertoi motiivikseen julkisuuden halun. Mies oli nimittäin toivonut nousevansa tempauksen myötä Youtube-tähdeksi. Combs myös kertoi olettaneensa joutuvansa pidätetyksi, mutta ei osannut arvata kiinnioton tapahtuvan niin nopeasti.

CNN-sivuston mukaan Combsia syytetään luvattomasta tunkeutumisesta. Marraskuussa oikeuden eteen päätyvä mies on kiistänyt syyllisyytensä rikokseen.