Se on poika! Khloe Kardashianin esikoisen sukupuoli paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useiden eri lähteiden mukaan 33-vuotias Khloe Kardashian ja hänen 26-vuotias koripalloilijamiehensä Tristan Thompson saavat ensimmäisen yhteisen lapsensa alkuvuodesta 2018. Vaikka raskaudesta ei ole kerrottu virallisesti, ovat perheen lähipiirissä olevat henkilöt paljastaneet lisätietoja tulevasta lapsesta.

Us Weeklyn mukaan Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. Elämäntapamuutoksen tehnyt Khloe Kardashian on huolissaan, kuinka hän pysyy tiukassa dieetissään myös raskauden aikana. Naisen kerrotaan olevan jatkuvasti nälkäinen.

Ensimmäistä kertaa raskaana oleva nainen on myös paniikissa muuttuvan vartalon figuurinsa takia. Hän on valittanut, että vaatteet eivät enää sovi päälle ja pelkää, että vanhat itsetunto-ongelmat tulevat lisäkilojen myötä takaisin. Lisäksi Khloe on erittäinen tietoinen siitä, että hänen miehensä Tristan Thompson hylkäsi edellisen naisensa juurikin raskauden aikana, joten Kardashian haluaisi astua pian avioon ammattikoripalloilijan kanssa.