Kardashianit palkkasivat yksityisetsivän – sota Blac Chynaa vastaan on alkanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen Kardashianien julkkisperheeseen kuuluva henkilö varmasti katuu sitä päivää, kun he päästivät glamourmalli Blac Chynan heidän lähelleen. Rob Kardashianin kanssa lapsen saanut nainen tekee parhaillaan kaikkensa, että saisi heitettyä mahdollisimman paljon lokaa realityohjelmasta tutun suvun päälle.

Blac Chyna koki äkkirakastumisen Rob Kardashianiin. He menivät kihloihin ja saivat lapsen. Sitten Chyna pakkasi tavaransa ja muutti pois. Sitä ennen hän yritti rekisteröidä Kardashianien tavaramerkkiä nimiinsä, tässä kuitenkaan onnistumatta. Nyt nainen syyttää vaikutusvaltaista seurapiiriperhettä hänen maineensa ja uransa tahrimisesta vaatien miljoonakorvauksia.

Perheen manageri ja äiti Kris Jenner ei katso glamourmallin suunnitelmia hyvällä, mutta yrittää sopia erimielisyydet oikeussalin ulkopuolella tarjoamalla riihikuivaa Rob Kardashianin lapsen äidille. RadarOnlinen mukaan Kardashianit ovat myös palkanneet avukseen yksityisetsivän, jonka tarkoituksena on seurata Blac Chynaa vuorokauden ympäri.

Etsivä kuvaa ja nauhoittaa naisen toimia todisteeksi siitä, että glamourmallin tarkoitusperät eivät ole niin viattomia kuin hän antaa olettaa. Materiaalia tullaan todennäköisesti hyödyntämään oikeudessa, mikäli julkkisten sota jatkuu tuomarin edessä. Blac Chynan ja Rob Kardashianin Dream-niminen tytär täyttää pian vuoden.