Nerokas viinipulloteline – yksisarvinen suu ammollaan

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kotia voi sisustaa monella eri periaatteella. Osa ihmisistä haluaa mahdollisimman yksinkertaisen ja vähällä tavaramäärällä toteutetun sisustuksen, toiset puolestaan uskovat runsaan esineistön tuovan kodikkuutta.

Mikäli pitää yksityiskohtia ja erikoisia tavaroita esittelevästä sisustuksesta, kannattaa kotiin hankkia Amazon-verkkokaupassa myynnissä oleva viinipulloteline. Kyseessä on selällään makaava yksisarvinen. Teline herättää varmasti keskustelua sen erikoisen asetelmansa vuoksi.

Telineessä oleva yksisarvinen nimittäin näyttää juovan pullon suusta suoraan. Yksisarvisia on esiintynyt eri tarustoissa. Länsimaissa yksisarviset ovat villiluontoisia ja kesyttömiä, Lähi-Idässä ne puolestaan merkitsevät rauhaa ja onnea.

Amazon