Khloe Kardashian välttelee poikaystävänsä lasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Khloe Kardashian on joutunut pettymään miestensä suhteen todella usein. Nyt omasta perheenlisäyksestä haaveileva seurapiirijulkkis kokee hankalaksi poikaystävänsä koripalloilija Tristan Thompsonin pojan elämään osallistumisen.

Cleveland Cavaliersin riveissä pelaava Tristan Thompson oli saattanut ex-tyttöystävänsä Jordy Craigin raskaaksi ennen eroa. Pariskunta erosi viime vuonna ja Thompson aloitti Khloe Kardashianin kanssa seurustelun. Thompsonista tuli kuitenkin isä viime vuonna joulukuussa pienelle Prince-nimiselle pojalle.

Nyt 33-vuotias Khloe ja 26-vuotias Tristan ovat ajautuneet tukkanuottasille alle yksivuotiaan lapsen takia. Syynä on se, että Khloe kohtelee Princeä kuin ilmaa. Sen sijaan nainen on unelmatäti sisarustensa lapsille. Tilanne ärsyttää Tristania niin paljon, että hän on antanut ukaasin: Joko Khloe lähentyy hänen poikansa kanssa tai parin suhteella ei ole tulevaisuutta.

Radar Onlinen mukaan Khloe kokee kiusalliseksi Tristanin pojan läsnäolon, koska hän ei halua astua lapsen äidin, Jordy Craigin varpaille.

Todellisuudessa lapsen olisi hyvä saada yhtäläistä rakkautta kaikkialla, sekä isän että äidin luona. Khloe haaveilee myös omista lapsista, jolloin hän varmaankin ymmärtää, että lapsen elämässä voi olla tärkeitä aikuisia – olivatpa ne biologisia tai ei.

❥ K I S S E S ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on