Karmaiseva pila tavaratalossa – näky kuin Manaaja-elokuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sofie Dossi -niminen tyttö on America’s Got Talent -ohjelman finalisti. Hän on itseoppinut voimistelija ja käärmeihminen, joka pystyy taivuttamaan vartalonsa todella epätavallisiin asentoihin. Nyt tyttö päätti käyttää taitoa hyväkseen ja säikäyttää sillä ihmisiä tavaratalossa.

Sofie Dossi on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten tyttö säikäyttää ostoksilla olevat ihmiset pahemman kerran. Tyttö on taivuttanut itsensä lattiatasolle silta-asentoon, jossa hän on lähestynyt kaupan asiakkaita liikkumalla ketterästi vaativassa asennossa.

Moni muistaa Manaaja-elokuvasta kohtauksen, jossa pahojen henkien riivaama tyttö on taipunut silta-asentoon ja liikkuu siinä epäluonnollisen näköisesti pitkin rappusia. Tämä monille tulikin varmasti ensimmäisenä mieleen Dossin lähestyessä heitä niin erikoisella tavalla.

Crazy how this clip of me has been going around😂 Who's seen it?

A post shared by Sofie Dossi (@sofiedossi) on