Vauva nukahti kylpyyn – suloinen näky videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset yrittävät usein taistella unta vastaan eikä päiväunille meneminen olekaan aina lasten mielestä kovin hauskaa puuhaa. Toisinaan uni taas yllättää pikkuiset esimerkiksi kesken leikkien, jolloin nukahtamispaikka ja -asento voivat olla melko huvittavia.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa pieni vauva on nukahtanut kesken kylpemisen. Äiti on alkanut kuvaamaan videolle vauvaansa, joka ei pystynyt pitämään silmiään auki sen aikaa, että äiti olisi onnistunut pesemään vauvan.

Välillä vauva herää kärttyisen näköisenä kun äiti sanoo lapsen nimen ääneen. Vauva saa kuitenkin hyvin nopeasti unen päästä kiinni nukahtaessaan välittömästi uudelleen. Vauva painaa hellyttävästi päänsä äidin kämmeneen, jota pikkuinen pitää tyynynään.