Boeing 747 -jumbojetille jätettiin jäähyväiset – viimeinen lento takana

Matkailu · Stara.fi

Maailman suurimpiin lentoyhtiöihin lukeutuva United Airlines on jättänyt jäähyväiset sitä vuosikymmeniä palvelleelle lentokonetyypille, kun sen viimeinen Boeing 747 -lentokoneella tehty lento suoritettiin tiistaina San Franciscosta Hawaijille.

Historiallinen lento lähti iltapäivällä huolto-ongelman vuoksi noin tunnin myöhässä. Matkustajat eivät olleet kuitenkaan myöhästymisestä harmissaan, sillä jokainen oli ostanut lipun nimenomaan tälle lennolle jättääkseen suositulle konetyypille jäähyväiset.

Mukana lennolla oli myös United Airlinesin toimitusjohtaja Oscar Munoz. Yhdensuuntainen lippu jäähyväislennolle maksoi peräti 550 dollaria, mutta siitä huolimatta viimeinen lento myytiin loppuun vain tunneissa.