Draken outo sijoituskohde – kerää luksuskäsilaukkuja tulevalle vaimolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen räppäri Drake on yhdistetty lukuisiin julkkisnaisiin vuosien varrella. Yksikään neitokaisista ei ole vielä päässyt alttarille saakka supertähden kanssa. Drake on kuitenkin ostanut tulevalle vaimolleen kasan käsilaukkuja valmiiksi.

Ensin saattaa kuulostaa oudolta, että muusikko on tuhlannut vuosien varrella satoja tuhansia dollareita käsilaukkuihin. Mies on kuitenkin sijoittanut rahansa Hermés-muotitalon suunnittelemiin Birkin-luksuslaukkuihin. Harper Bazaarin mukaan käsilaukkujen arvo saattaa kasvaa vuosien varrella paremmin kuin pörssiosakkeet, joten kyseessä on sittenkin äärimmäisen järkevä investointi.

Vaikka Drake ei käytä naisten luksuslaukkuja itse, on hän varannut ne tulevan vaimonsa käsivarrelle. Hollywood Reporterin mukaan Drake etsii edelleen vaimoa rinnalleen. Hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä Rihannan ja Jennifer Lopezin lisäksi myös Bella Hadidiin ja Bria Vinaiteen. Hermès-muotijätin johtohahmona tunnettu Jean-Louis Dumas suunnitteli Birkin-laukkumalliston aikoinaan Jane Birkinille. Laukusta on sen jälkeen tullut yksi muotimaailman tunnetuimmista luksusasusteista.