Jimmy Fallonin äiti menehtyi – koskettava tribuutti TV-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Jimmy Fallon on tunnettu hauskasta huumorintajustaan hänen The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassaan. Tällä kerralla ohjelma alkoi kuitenkin hieman vakavammissa merkeissä kun Fallon toi esille, että hänen äitinsä kuoli.

Jimmy Fallonin äiti Gloria menehtyi viikko sitten, minkä vuoksi keskusteluohjelma oli ollut viikon ajan tauolla. Fallonin mukaan 68-vuotias Gloria oli hänen paras yleisönsä, jonka mies yrittikin aina saada vitseillään nauramaan.

Fallonin ääni alkoi murtumaan kun hän kertoi lähetyksen alussa tarinan siitä miten äiti piti aina häntä kädestä kiinni ja puristi kättä kolme kertaa sanoessaan: ”Rakastan sinua”. Jimmy Fallon oli ollut BBC-uutisten mukaan hänen äitinsä vierellä sairaalassa Glorian menehtymisen hetkellä.