Viinipullosta maksettiin 350 000 dollaria – vuoden 2015 Cabernet Sauvignon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viinien maailmassa parhaat viinit ovat sijoituskohteita, joiden arvo nousee vuosi vuodelta. Yleensä tällaiset viinit ovat joko harvinaisia tai vanhoja. Nyt pullollisesta vuoden 2015 Cabernet Sauvignonia on kuitenkin maksettu tähtitieteellisen suuri summa, eli 350.000 dollaria.

Splash

Kyseessä oli The Emeril Lagasse Foundationin tilaisuudessa myyty Carnivale du Vin -viinipullo, jonka tuotto ohjattiin hyväntekeväisyyteen. Kyseessä oli säätiön mukaan maailman kaikkien aikojen kallein huutokaupassa myyty viinipullo.

Pullon lahjoitti myyntiin Hollywood-agentti Shep Gordon. Viinin oli valmistanut nuori viininero Jesse Katz, joka on Yhdysvaltojen nuorin viinimestari-tittelin saanut henkilö. Katz on lisäksi Kalifornian Sonomassa sijaitsevan Devil Proof Vineyardin perustaja.