Erikoinen kestotilaus 45 000 eurolla – uusi luksuskäsilaukku postissa kuukausittain

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Mikäli ei ole pikkurahasta pulaa, voi ottaa yhteyttä Net-A-Porter -verkkokauppaan käsilaukkutilauksen merkeissä. Yhtiö nimittäin tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta tilata kuukausittain luksuskäsilaukkuja kotiin kannettuna. Tilausjakso kestää yhden vuoden ja maksaa peräti 45.000 euroa.

The Handbag of the Month -nimellä kulkeva kestotilaus on vuoden mittainen käsilaukkutilaus, jossa asiakas saa kuukausittain yhden luksuslaukun omakseen. Asiakas saa valita joka kuukausi yhden käsilaukun viimeisimpien tai kuumimpien mallistojen joukosta. Tilauksen voi ostaa myös lahjaksi.

Vuoden mittaista käsilaukkutilausta ei pysty ostamaan suoraan verkkosivuston kautta, vaan ensin pitää ottaa yhteyttä Net-A-Porterin asiakaspalveluun. Diiliin kuuluu vain uusia ja luksusluokan käsilaukkuja, eikä tilausta voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Net-A-Porter