Vihdoinkin! Leivänpaahdin valmistaa juustolämppäreitä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nostalgia Electrics -niminen yritys on tuonut markkinoille leivänpaahtimen, jossa voi valmistaa juustotäytteisiä toasteja. Juustovoileivät voi valmistaa lämmittämistä vaille valmiiksi ja panna keltaiseen paahtimeen grillaantumaan.

Grilled Cheese Sandwich Toaster -niminen leivänpaahdin on kehitetty kaikille juustovoileipien ystäville. Leivät kannattaa ensin voidella molemmin puolin, jotta lopputulos olisi rapeampi. Sen jälkeen juustolla täytetyt paahtoleipäpalat asetellaan grillitelineeseen, joka kerää kaikki leivistä putoavat rasvat ja juustot.

Grilliteline pitää myös leivän kasassa paahtamisen ajan. Paahtimella voi valmistaa kaksi täytettyä leipää kerralla. Toki leipien väliin voi panna muutakin kuin juustoa, mutta siten, että herkut mahtuvat grillaantumaan.