Kamalimmat treffikokemukset paljastuivat – näitä et toivo omalle kohdallesi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treffailukulttuuri on muuttunut radikaalisti viimeisen vuosikymmenen aikana. Suurimmat muutokset ovat kuitenkin tapahtuneet sosiaalisen median ja erilaisten sovellusten myötä. Tinder on saanut ihmiset ottamaan toistensa tapaamisen kevyemmin ja myös jättämään epämiellyttävän treffikumppanin epäkohteliaammilla tavoilla.

WatchCut Video -kanavan uudella YouTube-videolla sata ihmistä kertovat avoimesti heidän kamalimmista kokemuksistaan treffeillä. Haastatteluista käy ilmi, että pahimmat kokemukset liittyvät todella usein Tinder-treffeihin, joita sopiessa toinen osapuoli on monille melko tuntematon.

Ihmiset kertoivat videolla miten heidän treffikumppaninsa olivat syöneet käsillään, tulleet ravintolaan ilman rahaa, paljastuneet maksullisiksi seuralaisiksi tai varatuiksi. Onneksi jokainen oli kuitenkin keksinyt tiensä pois tukalilta treffeiltä.