Japanilainen kisailuohjelma hämmästyttää – mahdoton tehtävä limaportaissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa erilaisten kilpailuohjelmien konseptit viedään tunnetusti täysin omalle tasolleen. Nyt länsimaissa on hämmästelty sarjaa, jossa rappusten kiipeämisestä on tehty epätavallisen haastavaa.

Ohjelmassa värikkäisiin kokovartalopukuihin sonnustautuneet kilpailijat yrittävät nousta ylös liukkaita rappusia pitkin. Haaste saattaa ehkä kuulostaa helpommalta kuin mitä se Youtubessa julkaistun videon perusteella on.

Kilpailijat yrittävät kivuta liukkaalla aineella peitettyjen rappusten yläpäähän, ainoastaan valuakseen kerta toisensa jälkeen alas. Lopulta vihreisiin trikoihin pukeutunut kilpailija onnistuu nappaamaan ylhäällä odottavan palkinnon.

Youtuben Just Wow Me -kanavalla julkaistusta videosta tuli nopeasti viraalihitti, ja se on noussut sivuston trendaavien videoiden joukkoon. Sosiaalisessa mediassa onkin jo ehditty jopa toivoa, että hämmentävän kisailuohjelman konsepti leväisi myös Japanin ulkopuolelle.