18-vuotiaan Madonnan alastonkuvat julki – tuleva supertähti toimi nakumallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi vuonna 60 vuotta täyttävä poplaulaja Madonna muutti taannoin Portugalin Lissaboniin, koska ihastui kaupunkiin ja sen kulttuuriin. Supertähti aikoo työstää kaupungissa uutta musiikkiaan. Uuden musiikin lisäksi Madonna valmistelee uutta Loved-elokuvaansa.

Madonnan tiedetään toimineen teini-ikäisenä alastonmallina, ja nyt uusia kuvia on päätynyt julkisuuteen. Ennennäkemättömissä valokuvissa Madonna poseeraa 18-vuotiaana täysin alastomana. Kuvat päätyivät julkisuuteen, koska ne tullaan myymään eniten tarjoavalle Gotta Have Rock and Rollin järjestämässä huutokaupassa kuvien negatiivien ja kaikkien oikeuksien kanssa.

Kuvat on aikoinaan ikuistettu Art World Institute of Creative Artsin tiloissa valokuvaaja Cecil I. Taylorin toimesta. Tuolloin Madonna oli vasta taideopiskelija ja hän asui Michiganin Ann Arborissa. Kuvien huutokauppa järjestetään tänään keskiviikkona.

Gotta Have Rock and Roll
Gotta Have Rock and Roll
Gotta Have Rock and Roll