Päivän hyvä työ kannatti – naista auttanut koditon sai yli 110 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuvan 27-vuotiaan Kate McCluren ajoneuvosta loppui bensa puolilta öin keskellä moottoritietä. Nainen soitti poikaystävältäään apua, mutta miestä ennen paikalle riensi koditon Johnny Bobbitt Jr. Koditon halusi, että nainen pääsisi turvallisesti kotiin.

The Inquirer -lehti esittelee tosielämän laupias samarialaisen, joka riensi tien pientareelle autonsa kanssa jääneen Kate McCluren apuun. Johnny Bobbitt Jr. osti viimeisillä rahoillaan bensaa McCluren autoon. Koska naisella ei ollut siinä tilanteessa antaa kodittomalle miehelle rahaa takaisin, palasi hän tapahtumapaikalle useaan eri otteeseen seuraavien viikkojen aikana.

McClure sekä hänen poikaystävänsä Mark D’Amico päättivät auttaa miestä. He ostivat Johnny Bobbitt Jr:lle ruokaa, vaatteita, kännykän ja hygieniatarvikkeita. Lopulta pariskunta perusti miehelle Go Fund Me -sivuston, jonka avulla ihmiset pystyivät lahjoittamaan miehelle rahaa uuden elämän aloittamista varten.

Johnny Bobbitt Jr. oli aikoinaan merijalkaväen sotilas. Veteraanin onnellinen elämä kääntyi kuitenkin syöksykierteeseen ikävien sattumien kautta. Nyt pariskunta on kerännyt kodittomalle auttajalle yli 110.000 dollaria. Johnnyn esimerkki kertoo parhaimmalla mahdollisella tavalla, miksi aina kannattaa panna hyvä kiertämään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.