Ihmiset paljastivat hauskimmat mokansa – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiojuontaja Jimmy Fallon esittelee keskusteluohjelmassaan usein hauskoja puheenaiheita, joiden hän on huomannut nousevan ja aiheuttavan kohua Twitterissä. Tällä kerralla mies etsi ihmisten hauskimpia kiitospäivänä tapahtuneita mokia ja vahinkoja.

Jimmy Fallon on huomannut Twitterissä leviävän #ThanksgivingFails-tunnisteen ja päätti poimia televisio-ohjelmaansa parhaat ja hauskimmat mokat, joita ihmisille on juhlapyhänä tapahtunut. Kiitospäivänä ihmiset kokoontuvat perinteisesti perheidensä kanssa illalliselle, minkä vuoksi monet hauskimmista vahingoista ovatkin tapahtuneet juuri keittiössä.

Jimmy Fallon kertoo miten eräs isoisä oli epähuomiossaan perunamuusia tehdessään pudottanut tekohampaansa perunamuusin sekaan. Yksi isoäiti oli myös valittanut perheen erikoisista pikkupurtavista, mutta myöhemmin kävi ilmi, että vanhus oli vahingossa napostellut potpourrin kuivattuja kukkia.