Seksiä aamusta iltaan – lapsi luulee naapurin pariskuntaa kummituksiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen yleisurheilija Greg Rutherford ja hänen tyttöystävänsä Susie Verrill ovat kolmevuotiaan lapsen ylpeitä vanhempia. Heidän eloaan kuitenkin häiritsee naapurin seksuaalisesti aktiivinen pariskunta, jonka ääntelyt herättävät perheen pienokaisen öisin.

Perheen kolmevuotias Milo-poika on herännyt öisin naapurista kantautuviin jyskeisiin ja ääntelyihin. Poloinen on luullut, että naapurista kantautuvat äänet kuuluvat kummitukselle. Susie Verrill kirjoitti naapurille ystävällisen lapun, jossa hän pyysi pitämään pienenpää ääntä öisin, Mirror-lehti uutisoi.

– Hei! Olemme aidosti todella iloisia, että teillä on terve parisuhde, joten olkaa ystävällisiä älkääkä ottako tätä viestiä passiivisaggressivisena viestinä. Mutta, jos te pidätte hauskaa aamuyöllä, olisitteko ystävällisiä ja yrittäisitte olla vähemmän äänekkäitä? Se herättää poikamme ja meillä on välillä vaikeuksia uskotella, että äänet eivät kuulu kummitukselle…, lapussa luki.