Kiitää siivoojaa -päivä lähestyy – muista tärkeän työn tekijää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Siistijöiden työn huomaan yleensä vasta sitten, kun se on jäänyt tekemättä. Itsenäisyyspäivän alla vietetään todellista arjen sankareiden juhlaa, sillä siivojat ovat saaneet kalenteriin oman merkinnän 4.12. päivämäärän kohdalle.

Neljäs päivä joulukuuta vietettävä puhtauspäivä pyrkii kunnioittamaan siistijöitä ja heidän työtään. Julkisissa paikoissa siivoojien työ on tärkeää puhtauden ja terveyden kannalta. Ihmiset valittavat yleensä likaisesta ympäristöstä, mutta harvoin kiittävät puhtaudesta. Tähän pitäisi tulla muutos, Suomi Finland 100 -sivusto pyytää.

Isoäidit ovat opettaneet tervehtimään talon siistijöitä yhtä suurella kunnoioituksella kuin toimitusjohtajia, mutta parhain teko lienee hyvästä työstä kiittäminen. Anna työpaikan, koulun tai kerrostalon siivoojalle lahja tai kortti. Voit myös kiittää siivoojaa #kiitäsiivoojaa -hashtagilla.