Khloe Kardashianin dieetti testissä – seitsemän ateriaa päivässä

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat naiset ympäri maailmaa ihailevat Kardashianin sisarusten vartaloita ja ovat kiinnostuneita siitä miten naiset pysyvät niin hyvässä kunnossa. Tämän vuoksi moni onkin alkanut syömään saman ruokavalion mukaan kuin Kardashianit.

Jokaisen Kardashianin ruokavalio on erilainen ja heille erikseen räätälöity. Nyt kaverukset kokeilivat miltä tuntuu elää viikko noudattamalla samaa ruokavaliota kuin Khloe Kardashian. Khloen ravintoneuvoja Philip Goglia paljasti mitä tähden ruokavalio sisältää. Khloe Kardashianin yhden päivän aikana syödyt seitsemän ateriaa sisältävät seuraavat ainekset.

1. Proteiinijauheesta tehty smoothie, jossa on lisänä yksi hedelmä ja mantelivoita.

2. Hedelmä

3. 115 grammaa kanaa ja paljon kasviksia

4. Hieman kasviksia ja 12 mantelia

5. Kasviksia ja yksi kananmuna

6. Lohta ja kasviksia

7. Hedelmä

Ruokavalion lisäksi naisten tuli juoda paljon puhdasta vettä. Kaverukset kokivat ruokavalion noudattamisen viikon aikana vaikeaksi, sillä heillä oli paljon mielitekoja ja houkutuksia. He kuitenkin tunsivat olonsa viikon aikana paljon paremmaksi kuin aiemmin ja pudottivat myös painoaan uuden ruokavalion avulla.