Opiskelija katuu Twitter-haastetta – lupasi pukeutua joulukuuseksi lukuvuoden loppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Some-käyttäjien keskuudessa leviää usein haasteita, joissa he lupaavat tehdä jotain erikoista saatuaan tietyn määrän tykkäyksiä tai uudelleenjakoja. Joissain tapauksissa lupausta saattaa joutua katumaan myöhemmin.

Alabaman yliopistossa opiskeleva Kelsey Hall jakoi taannoin kuvan itsestään joulukuusta esittävässä puvussa. Hän lupasi pukea sen päivittäin kouluun lukuvuoden loppuun saakka, mikäli kuva saisi tuhat uudelleenjakoa.

Hall alkoi nopeasti katumaan haastetta. Kuvan keräämien uudelleenjakojen määrä nimittäin kasvoi hurjaa vauhtia. Se saavutti lopulta yli 16 tuhatta jakoa.

– ”Mikä on suurin katumuksen aiheesi elämässä?” Tämä, Kelsey Hall twiittasi tuhannen uudelleenjaon rajapyykin mentyä rikki.

Jopa Twitterin virallinen tili ilmoitti odottavansa innolla, toteuttaako opiskelija lupauksensa. Kelseyn ystävät ovat sittemmin jakaneet sivustolla kuvia ja videoita, jotka todistavat hänen pitäneen lupauksensa ainakin toistaiseksi.