Sacha Baron Cohen haluaa auttaa Borat-uikkareiden vuoksi pidätettyjä turisteja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kazakstanissa pidätettiin taannoin kuusi Borat-tyylisiin uimapukuihin pukeutunutta tsekkiläistä turistia. Maan pääkaupungissa, Astanassa uima-asuja pitäneitä miehiä syytettiin lievästä huliganismista.

Uutinen tapauksesta levisi nopeasti maailmalla, ja lopulta se päätyi myös Borat-tähti Sacha Baron Cohenin tietoon. Mies on sittemmin kommentoinut asiaa Facebook-tilillään, luvaten maksaa tsekkiläisturistien sakot.

– Tsekkiläisille kavereille, jotka pidätettiin: Lähettäkää minulle tietonne ja todisteen siitä, että te olitte asialla. Maksan sakkonne, Cohen kirjoitti.

Tsekkiläismiehet määrättiin maksamaan 22.500 tengen, eli noin 57,5 euron arvoiset sakot. Kuvitteellisesta kazakstanilaisesta toimittajasta kertova Borat-elokuva herätti maassa aikoinaan runsaasti kritiikkiä, sillä sen pelättiin tahraavan maan maineen ulkomailla.

 

To my Czech mates who were arrested. Send me your details and proof that it was you, and I'll pay your fine. arrestedforwearingyourmankini@gmail.comhttp://www.bbc.com/news/blogs-trending-41982339

Publié par Sacha Baron Cohen sur lundi 20 novembre 2017