Bella Thorne esitteli rintojaan faneille – kysyi mielipidettä tatuointiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Bella Thorne on tottunut sosiaalisen median käyttäjä ja rakastaa faniensa kanssa kommunikoimista ja toisinaan myös paljaan pinnan esittelemistä omalla Instagram-kanavallaan. Nyt nainen kysyi faneiltaan mielipidettä siihen tulisiko hänen mahdollisesti hankkia rintojensa alle tatuoinnit.

Bella Thorne julkaisi omassa Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hän on ilman paitaa. Nainen peittää rintansa käsillään ja esittelee rintojen alle piirreltyjä tähtiä kysyen faneilta: ”Pitäisikö minun ottaa tällainen tatuointi?”.

Omg YES

A post shared by Bella Thorne Italy (@bthorneita) on

It's a drawling day 🐥 (drawling baby talk)

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Was I really naked or was I wearing clothes? Hmmm

A post shared by BELLA (@bellathorne) on