Räppärin härski musiikkivideo suututti arkkihiippakunnan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin roomalaiskatolinen arkkihiippakunta on saanut tietoonsa, että Youtubessa 250 miljoonaa katselukertaa saanut Lil Pumpin musiikkivideo on kuvattu yhdessä uskontokuntaa edustavassa oppilaitoksessa. Gucci Gang -musiikkivideolla näkyy runsaasti huumeita.

Los Angelesin roomalaiskatolinen arkkihiippakunta ei ole antanut virallista lupaa Lil Pumpin roisin musiikkivideon kuvaamiseen. Nyt kuvauspaikkana toiminut Blessed Sacrament School on vaikeuksissa, koska koulun johtajat eivät kysyneet lupaa videon kuvaamiseen uskontokunnan korkeammalta taholta. Koulu ei ole noudattanut katolisten oppilaitosten kuvaussääntöjä.

TMZ:n mukaan yllättävän suositulla Lil Pumpin Gucci Gang -musiikkivideolla näkyy muun muassa kannabista ja sizzurp-juomaa. Kappaleen yksinkertaisissa lyriikoissa lauletaan myös lääkkeiden syömisestä ja kokaiinista. Musiikkivideon sisältö on perinteistä mahtailua huumeilla, rahalla ja naisilla ilman varsinaista juonen häivää tai syvempää sanomaa.