Khloe ja Kendall harkitsevat aseiden ostamista – ikävä syy taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin koko perhe on todella tunnettu ympäri maailmaa. Julkisuudella on myös varjopuolia, ja naiset ovatkin usein kärsineet murtovarkaista, ahdistelijoista ja heitä jatkuvasti seuraavista paparazzeista. Sen vuoksi kaksi sisarusta ovat alkaneet vakavasti harkitsemaan omien käsiaseiden ostamista.

E! Entertainment -kanavan julkaisemassa videossa nähdään miten Khloe Kardashian ja Kendall Jenner miettivät käsiaseiden ostamista ja etsivät verkosta kuvia erilaisista asemalleista. Myös Kim liittyy keskusteluun, mutta hän ei ole lainkaan mielissään siitä, että hänen siskonsa ovat ostamassa aseita.

Kim Kardashian vastustaa aseita eikä pidä siitä, että Kendall ja Khloe harkitsevat niiden ostamista. Naiset perustelevat aseen hankkimista itsensä puolustuskeinona ja turvallisuuden lisääjänä, mutta Kim ei haluaisi enää lastensa kyläilevän heillä mikäli tietäisi, että talossa on ase.