Vekkulan tynnyri myynnissä nettihuutokaupassa – oletko sinä kulkenut tästä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Linnanmäen huvipuisto ilmoitti taannoin lopettavansa jo lähes ikoniseksi vuosikymmenten varrella muodostuneen Vekkulansa. Sittemmin selvisi, että Linnanmäki myy Vekkulan osia nettihuutokaupassa, jonka tuotto ohjataan lastensuojelutyöhön. Nyt nettihuutokauppa on alkanut.

Myyntiin on tullut esimerkiksi Vekkulan legendaarinen moottorilla pyörivä tynnyri, jonka läpi on mennyt valtava joukko suomalaisia. Vekkulan tynnyri myydään korkeimman tarjouksen tekijälle, eikä sillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostajan on määrä noutaa tynnyri tammikuun puoliväliin mennessä.

Kaksimetrinen tynnyri on valmistunut vuonna 1961, ja sen läpi on Linnanmäen mukaan kävellyt peräti 400.000 kävijää vuosittain. Yhteensä 56 vuodessa tynnyristä on siis kävellyt laskennallisesti jopa 22,4 miljoonaa ihmistä. Tätä kirjoitettaessa tynnyrin hinta on vasta 505 euroa.