Uskomatonta! Simpsonit ennusti Disneyn ja 21st Century Foxin jättikaupan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on noussut vuosien varrella esiin lukemattomia kertoja, kun se on ennustanut toinen toistaan merkittävämpiä käänteitä jo vuosia ennen niiden tapahtumista. Nyt Donald Trumpin presidenttiys ja monet muut ennustukset ovat saaneet seuraa.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka viihdealalla on vireillä Hollywoodin historian merkittävin yrityskauppa, jossa Disney on ostamassa 21st Century Foxin yritysryppään huikealla 52,4 miljardilla dollarilla. Elokuvalehti Varietyn paljastettua asian muisti Simpsonit-sarjan tuottaja Matt Selman otteen takavuosien jaksosta.

Jaksossa nähtiin ennustus, jossa silloin vielä 20st Century Fox -nimellä toimineen yrityksen maailmankuulun logon alareunassa luki yhtiön olevan osa Disneyn yrityksiä. Nyt tämä ennustus on tällä tietoa toteutumassa, ja Simpsoneiden käsikirjoittajat saivat taas uuden sulan hattuunsa.

Toteutuessaan Disneyn ja 21st Century Foxin yrityskauppa olisi historiallinen yhdistyminen, ja se tekisi Disneystä entistä suuremman viihdealan vaikuttajan ja vaikuttaisi alan yrityksiin ympäri maailmaa. Disney on laskenut säästävänsä kahdessa vuodessa kaksi miljardia dollaria, kun yhtiöiden päällekkäiset toiminnot saadaan poistettua.