Kehitys kehittyy! Kestosuoristus hiuksiin laserin avulla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyvät liiketoimet ovat kukoistava bisnes, joka pyrkii kehittymään jatkuvasti uusinta teknologiaa apuna käyttäen. Nyt markkinoille rynnistää uudenlainen hiusten suoristustapa, jonka kerrotaan olevan turvallinen ja pidempään kestävä.

Brasilialaisissa kampaamoissa on aloitettu hiusten kestosuoristaminen laserin avulla. Prosessin kerrotaan olevan turvallinen, eikä se vahingoita hiuksia. Lasersuoristaminen saa hiukset näyttämään terveemmiltä ilman kuumalla suoristusraudalla tehtävää suoristamista.

Laserilla toteutettu suoristaminen on nopeaa. Laser aktivoi hiuksiin levitettävän geelin. Hoito uusitaan juurikasvuun 6-8 kuukauden sykleissä. Photon hair -niminen tekniikka on ollut joissakin kampaamoissa käytössä jo pidemmän aikaa, mutta nyt se on saavuttanut maailmanlaajuista mielenkiintoa.

Laser Straightening

This new process straightens your hair with a laser!

Publié par Vix W sur samedi 9 décembre 2017