Äiti kielsi isää pesemästä tyttäriään: ”Ovat eri sukupuolta!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Eräs vanhempi kätilö vitsaili synnyttämässä olleelle naiselle, että yleensä naisten aivot irtoavat istukan mukana. Hän viittasi tuoreiden äitien hormonien aiheuttamiin käyttäytymismuutoksiin, jotka eivät aina ole yhteen naisen tavallisen ajattelutavan tai käytöksen kanssa.

Nyt eräs Queenslandissa asuva äiti on herättänyt somemyrskyn omituisella kommentillaan. Nainen on nimittäin kertonut Facebookissa, että hänen aviomiehensä ei saa pestä perheen tyttölapsia, koska he edustavat eri sukupuolta isän kanssa. Sen sijaan perheenisä saa pestä poikapuoliset lapset, joita äiti ei voi eri sukupuolen edustajana kylvettää.

Toisin sanoen nainen haluaa, että vain samaa sukupuolta edustavat perheenjäsenet näkevät toisensa alasti, Daily Mail uutisoi. Ihmiset ovat ällistyneet äidin kommentista. Emme tiedä, onko naisella meneillään väliaikainen häiriö, jonka takia hän yrittää tavallaan suojella tyttölapsiaan hieman vääristyneellä tavalla.

Kuinka nainen kylvettää poikansa, jos perheenisä ei ole kotona? Entä peseytyvätkö perheen tytöt ollenkaan äidin poissa ollessa? Suomessa on tapana saunoa jopa vieraiden ihmisten kesken alasti sukupuolesta riippumatta. Ei ihmekään, että perheenisä on suuttunut vaimolleen.