Mies yrittää parantaa näköään chilivedellä – kivulias kokemus videolle

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset kokeilevat välillä erikoisiakin keinoja taistelussaan ikääntymistä ja sen merkkejä vastaan. Eräs mies on huomannut näkönsä huonontuvan, minkä vuoksi hän on alkanut tekemään silmiään varten erikoisen vuosittaisen toimenpiteen.

65-vuotias mies huomasi kymmenen vuotta sitten, että hän ei enää nähnytkään niin hyvin hämärällä, mikä vaikeutti autolla ajamista illalla. Mies koki myös välillä päivällä valoisan aikaan näön sumentumista. Mies on kokeillut erilaisia metodeja ja ottanut myös vuosittaiseksi rituaalikseen silmien pesemisen chilivedellä.

Videolla nähdään miten mies murskaa sormillaan kymmenen tulista chilipaprikaa vesilasiin. Hän pesee tulisella vedellä silmänsä, mikä näyttää todella kivuliaalta. Lääkärit ovat neuvoneet miestä lopettamaan tämän tavan, mutta jo kymmenettä kertaa chilivedellä pesevä mies on kuitenkin itse sitä mieltä, että se on toiminut hänen silmiensä ja huonontuvan näön hoitokeinona hyvin.