Karmaiseva kuva! Mel B esitteli irti leikatun tatuointinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on ollut syksyn aikana otsikoissa sotkuisen avioeronsa merkeissä. Kerroimme äskettäin miten Mel B päätti poistaa ihoonsa tatuoidun exän nimen leikkaamalla koko ihon pois kyseiseltä alueelta.

Tatuoinnissa luki ”Stephen, till death do us part you own my heart”, ja nyt Mel B on julkaissut kuvan tästä ihonriekaleesta verkossa. Samalla hän paljasti aikovansa polttaa ihonriekaleen tai upottaa sen mereen. Seremonian myötä Mel B toivoo pääsevänsä viimein yli traagisesta ihmissuhteestaan.

Mel B ei malttanut odottaa tatuoinnin poistamista laserhoitojen avulla, joten hän päätti turvautua kirurgiseen toimenpiteeseen. Aikaisempi tatuointi on tällä hetkellä muuten ennallaan, mutta Stephenin tilalla tatuoinnin yläpäässä on 13 tikkiä.