Mel B poisti aviomiehen nimen iholtaan – tatuointi leikattiin irti!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on ollut tämän syksyn aikana otsikoissa rumia piirteitä saaneen avioeronsa tiimoilta. Oikeudenkäynnin myötä selvisi, että avioeron syynä oli muun muassa naisen pakottaminen ryhmäseksiin ja toistuvat pahoinpitelyt.

Nyt Mel B on poistanut hänen entisen aviomiehensä Stephen Belafonten nimen iholtaan. Naisen kylkeä koristi aiemmin tatuointi, jossa lukI: ”Stephen, till death do us part you own my heart”. Tatuoinnissa nainen vannoi miehelle ikuista rakkauttaan siihen saakka kunnes kuolema heidät erottaa.

Mel B ei malttanut odottaa tatuoinnin poistamista laserhoitojen avulla, minkä vuoksi hän päätti turvautua kirurgiseen toimenpiteeseen. Naisen kyljestä leikattiin iho kokonaan pois siltä alueelta, jossa miehen nimi luki. Tatuointi on tällä hetkellä muuten ennallaan, mutta Stephenin tilalla tatuoinnin yläpäässä on Splash News -sivuston mukaan 13 tikkiä.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News