Mies istui 30 vuotta syyttömän vankilassa – näin teki ensitöikseen vapauduttuaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa Mark Denny istui 30 vuotta vankilassa syyttömänä. Hänet tuomittiin vuonna 1987 New Yorkin Brooklynissä tapahtuneesta Burger Kingin ryöstöstä ja myyjän raiskauksesta, mutta taannoin hän paljastui syyttömäksi.

Tällä viikolla Mark Denny viimein vapautettiin 30 vuoden vankeustuomion jälkeen, kun korkein oikeus päätti asiasta. Tuolloin 17-vuotiaan Mark Dennyn syyllisyydestä ei ollut todisteita, mutta silti hänet tuomittiin vankeuteen.

Vapauduttuaan hän suuntasi ensitöikseen paikalle, jossa hänen tekemäkseen väitetty rikos aikoinaan tapahtui. Siellä hän juhli vapautumistaan yhdessä perheensä kanssa, ja samalla hän pääsi käyttämään matkapuhelinta ja herkuttelemaan sydämensä kyllyydestä kahden tunnin ajan. Dennyn asianajajat olivat ostaneet hänelle oman matkapuhelimen.

Splash
Splash
Splash
Splash