Poika maistoi Coca-Colaa – sai aikaan sekavia tuntemuksia

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Virvoitusjuomat ovat miellyttäviä janon sammuttajia, koska monien mielestä kurkun perällä pistelevät hiilihapot tuntuvat mahtavilta silloin kun jano on kovimmillaan. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa taapero pääsi maistamaan ensimmäistä kertaa virvoitusjuomaa.

Hauskalla videolla nähdään miten pikkupoika pääsee ensimmäistä kertaa maistamaan Coca-Cola -juomaa. Poika pääsee viimein maistamaan ravintolassa vanhempien ateriaan kuuluvaa virvoitusjuomaa aikuisen ojentaessa taaperon eteen pahvimukia.

Poika imaisee Coca-Colaa ison huikan pillillä, minkä jälkeen pikkuisen ilme muuttuu täysin. Poika ei tainnut ennen juoman nielaisemista olla sen hiilihapoista tietoinen, minkä vuoksi lapsen ilmeet muuttuvatkin yllättyneestä aina vihaisiksi ja innostuneiksi saakka.

First Ever Hit Of Coca-Cola

"His first ever hit of Coca-Cola" 😂😂ViralHog

Publié par UNILAD sur jeudi 21 décembre 2017