Näinkö seurustelevalle miehelle käy suhteessa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Usein ystäväporukoiden kemiat muuttuvat kun osa löytää vierelleen seurustelukumppanin. Vastarakastunut ei välttämättä olekaan aina ystävien saavutettavissa silloin kun he haluaisivat, koska hän haluaa viettää oman rakkaansa kanssa aikaa kotona.

Third Leg Studios -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään mitä eräälle miehelle on tapahtunut seurustelun myötä. Hauskassa sketsissä sinkkuna elävä mies kolkuttelee ystävänsä kotiovelle. Mies on juuri puuhastelemassa kotiaskareiden parissa tyttöystävänsä kanssa kun hän kuulee ovikellon soivan.

Oven takana on miehen vanha paras ystävä, jota hän ei kuitenkaan ole enää muistaa. Lopulta naisensa kanssa yhteen muuttanut mies purskahtaa kyyneliin muistaessaan kuinka onnellinen hän oli sinkkuna miesporukan kanssa. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että mies ei halua lähteä enää ystäviensä kanssa ulos, koska vaatteiden viikkaaminen kaipaa tekijäänsä.