Siskokset kahlittiin toisiinsa kiinni vuorokaudeksi – moni tulisi hulluksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hauska kokeilu, jossa entinen pariskunta kahlittiin toisiinsa vuorokauden ajaksi kiinni. Nyt siskokset joutuvat koettelemaan kärsivällisyyttään toden teolla suostuttuaan kokeiluun, jossa myös heidän tulee olla kahlittuna toisiinsa vuorokauden ajan.

Chloe ja Becky ovat siskokset ja myös parhaat ystävät. Vahvasta ystävyyssuhteesta huolimatta kumpikin naisista tiesi varmasti jo etukäteen, että kokeilu ei tule olemaan helppo. Sisarukset osaavat olla toisiaan kohtaan todella suoria ja ehdottomia, minkä vuoksi toisen tahtoon taipuminen tulee vaatimaan heiltä paljon.

Siskokset ärsyyntyvät toisen käytöksestä ja puheista nopeasti, minkä vuoksi sanaharkalta ei vältytty tämänkään vuorokauden aikana. Normaalisti siskot saavat poistua toisten seurasta rauhoittumaan siksi aikaa, että riita menee ohitse, mutta nyt se ei kuitenkaan ollut mahdollista. Kokeilu opetti naisille varmasti paljon, ja 24 tuntia olikin heidän mielestään ehdoton maksimiaika, jonka he pystyisivät olemaan kahlittuina toisiinsa.