Amerikkalaislehti ylistää Suomea – nosti matkakohteena Mauritiuksen ja Bahaman rinnalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

100 vuotta täyttävä Suomi on nostettu juhlavuonnaan historiallisen usein merkittävien kansainvälisten matkailumedioiden suosituslistoille, ja esimerkiksi Lapissa saadaan nauttia valtavan mediahuomion seurauksista parhaillaan. Nyt myös arvostettu Travel+Leisure -lehti ylistää Suomea.

Travel+Leisure-lehti julkaisi listan kohteista, joihin se suosittelee turistien suuntaavan vuonna 2018. Lehti on upeasti nostanut Suomen listalleen sellaisten kestosuosikkien kuin Mauritiuksen ja Bahaman rinnalle. Se kehuu nimittäin vuolaasti Suomen Saaristomerta. Lehti kertoo miten kyseessä on maailman suurin saaristo 50.000 saarellaan ja miten Saaristomeri on suosittu kohde myös suomalaisten keskuudessa.

Lisäksi Travel+Leisure-lehti suosittelee yhdysvaltalaisia lukijoitaan lentämään Suomeen Norwegianin lennoilla, joilla Atlanti yli pääsee vaivaisella 350 dollarilla. Jos saaristossa seikkailu ei innosta, kannattaa turistien suunnata lehden mukaan Turkuun, jota se nimittää Suomen kulttuuripääkaupungiksi. Kertoimme vuosi sitten miten Travel+Leisure nosti Helsingin vuoden 2017 suosikkikohteiden joukkoon.