Mies sai naurettavan joululahjan – paketin avaaminen vaati rautaisia hermoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jouluna kuusen alla varsinkin suurimmat paketit aiheuttavat ihastusta ja saavat usein mielikuvituksen laukkaamaan sen sisältöön liittyen. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa nuoren miehen avaama paketti olikin jotain aivan muuta kuin hän osasi odottaa.

Videolla nähdään miten mies saa todella suuren paketin avattavakseen. Yllätys on melkoinen kun laatikon sisältä paljastuukin lahjan sijaan uusi paketti. Jokaisen laatikon sisältä paljastuu yhä pienempi paketti, mikä saa miehen jo ajattelemaan, että pienimmän paketin sisältö tulee lopulta olemaan tyhjyyttä täynnä.

Kun mies lopulta pääsee avaamisprosessissaan loppuun saakka ja saa käsiinsä viimeisen paketin, hän avaa sen jo valmiiksi huvittuneena. Lahjan sisällä on pelkkä valokuva käsimerkistä, joka osoittaa, että mies on avannut lahjan onnistuneesti. Lahja olikin pelkkä paketin avaus ja valokuva, joka sai kaikki huoneessa olevat nauramaan.