Adam Lambert ja Sauli Koskinen taas yhdessä? Adam julkaisi yhteiskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset seurasivat muutama vuosi sitten tiiviisti julkkisparia, jonka muodostivat suomalainen realitytähti Sauli Koskinen ja poptähti Adam Lambert. Miesparin suhde päättyi kuitenkin eroon huhtikuussa 2013, mutta aivan viime aikoina heidän on huhuttu palanneen yhteen.

Eilen Saulin ja Adamin fanit saivat ällistyksekseen huomata, että Adam julkaisi uudenvuoden toivotuksensa valokuvalla, jossa hän poseerasi yhdessä Saulin kanssa. Fanit toivovat, että kuva vahvistaisi epäilyt miesten paluusta yhteen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Adamin ja Saulin huhutaan olevan taas yhdessä. Maaliskuussa 2014 he juhlivat yhdessä Tukholman yössä. Tuolloin kyse ei kuitenkaan lopulta ollut suhteen lämpenemisestä, mutta yhteisten illanviettojen perusteella miesten välit ovat pysyneet hyvinä erosta huolimatta.

Happy New Year @saulikoskinen #pharaoh

A post shared by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on