Khloe Kardashian innoissaan uudesta vuodesta – upea tyyli ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian vahvisti viime vuoden lopulla tiedon, jonka mukaan hän on raskaana. Paljastuksen jälkeen realitytähti ja bisnesnainen on saanut julkisesti hehkua raskaudestaan ja siitä miten ihanaa uutista nainen piti pitkään itselleen.

Vuoden 2017 viimeisten päivien aikana moni julkaisi Instagramissa yhdeksän kuvan kuvakoosteen, jossa nähtiin eniten tykkäyksiä vuoden aikana saadut kuvat. Khloen kohdalla kuvista viisi oli otettu hänen koripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin kanssa. Eniten tykkäyksiä nainen keräsi tietenkin kuvalla, jossa hän ilmoitti raskaudestaan.

33-vuotias Khloe Kardashian julkaisi kuvia myös hänen upeasta uudenvuoden tyylistään. Naisen hiuksiin oli loihdittu upeat kiharat ja taitavat meikkaajat olivat luoneet kauniin glamour-meikin Khloelle.

Top nine of 2017!! 2017 you've been good to me but I can NOT wait for 2018!! Honor the past year by celebrating your joys, mourning your losses, and shaking your head at the wonder of it all! We, as people, tend to spend a lot of time and attention watering the weeds. And then, we’re growing the weeds rather than watering the flowers and rejoicing! I have worked hard on being a positive person. I want to reflect and be grateful for all of the beauty that I have experienced this past year. We all have drama in our lives so let's rejoice in the positives and not dwell on the negatives. This past year has been full of love, blessings and happiness! Lord knows I'm grateful for the place I am in in my life! I tell Him daily 🙏🏽 but I can not begin to explain my excitement for everything new in 2018!! Nerves and anxiety are an underestimate. I'm thankful to have a beautiful support system in place to help me celebrate New chapters! New experiences! New beginnings! I'm trusting the magic of NEW this 2018! Reflection is a beautiful thing but don't dwell on your past too deeply. Stay on course and in a positive mind frame! 2018 is yours! God bless!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

✨ Day 1 of 2018 ✨

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on