Seksikeinu yhdistää kuntoilun ja seksin – nautinnollista liikuntaa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset uskaltavat nykyisin olla kokeellisempia seksin suhteen. Seksi ei tavallisesti suoritettuna kuluta kovinkaan paljoa kaloreita, mutta sen muut terveysvaikutukset vaikuttavat elimistöön välittömästi. Seksiä voi harrastaa myös apuvälineiden avulla.

Esittelyyn nousee seksin harrastamista varten valmistettu kattoon ripustettava keinu, jonka avulla voi saada uudenlaisen rakastelukokemuksen kumppanin kanssa. Kun seksiin yhdistää akrobatisia liikkeitä, käy rakkausmatkan kulkeminen kuntoilemisesta. Seksikeinussa voi harrastaa yhdyntää mitä mielikuvituksellisimmissa asennoissa.

Seksikeinu tulee kiinnittää kattoon jykevällä koukulla. Leveät hihnat auttavat asentojen varioimisessa ja roikkumisessa. Hihnoissa on pehmusteet, jotta ne eivät aiheuta käyttäjilleen hiertymiä. Keinu kannattelee peräti 200 kiloa kerrallaan, Jet-sivusto kertoo.

Jet